Wie zijn we

Beiden hebben wij een jarenlange ervaring in conflictbeheersing, enerzijds als burgerlijk ingenieur – deskundige en anderzijds als advocate – onderhandelaar.

De vereniging van onze disciplines onder één dak lijkt op het eerste zicht niet evident maar net hierin ligt de meerwaarde van ons kantoor.​

Out of the box denken is ons handelsmerk, het uitdagen van de status quo onze levenswijze. Op deze manier bieden wij een toegevoegde waarde in élke stap van conflictbeheersing, zowel bij het ontstaan van een conflict (erkend bemiddelaars) als bij de beslechting van een conflict (deskundigen).

ConStat: Bart Plevoets

Bart Plevoets

Burgerlijk ingenieur bouwkunde – deskundige
Erkend bemiddelaar in burgerlijke & handelszaken
Erkend bemiddelaar in sociale zaken

Bart behandelt binnen het kantoor de dossiers met betrekking tot sociale conflicten, bouwgeschillen en brand- en explosieonderzoek.

Bart Plevoets is Burgerlijk Bouwkundig Ingenieur van opleiding (KUL 1997) en behaalde het diploma van Master of Statistics (KUL 1999).

Reeds 20 jaar gepokt en gemazeld in gerechtelijke deskundigenonderzoeken met betrekking tot bouwkundige geschillen, brand- en explosieonderzoek, heeft Bart heel wat verzoeningen op de teller.

In 2015 legde Bart zich dan ook verder toe op het begeleiden van partijen naar een duurzame conflictoplossing en was de uitbreiding van zijn activiteiten naar bemiddeling dan ook de volgende logische stap.

Sinds 2021 is Bart door de Federale Bemiddelingscommissie aangesteld als voorzitter van de Bijzondere Commissie Bouw met als missie de verankering van bemiddeling in de bouwsector.

Bart Plevoets is medeauteur van het bestendig handboek deskundigenonderzoek en volgt jaarlijks gespecialiseerde opleidingen in binnen- en buitenland.

ConStat: Kathleen Renard

Kathleen Renard

Master in de rechten – Master in het vennootschapsrecht
Erkend bemiddelaar in familiale zaken (Vermogensrecht)
Erkend bemiddelaar in burgerlijke & handelszaken

Kathleen behandelt binnen het kantoor de dossiers met betrekking tot private vermogens en familiebedrijven, commerciële en vennootschapsgeschillen.

Kathleen Renard behaalde het diploma van Master in de rechten (KUL 1999) en Master in het vennootschapsrecht (KUB 2004).

Met meer dan 20 jaar ervaring in vermogens- en vennootschapsgeschillen heeft Kathleen zich gespecialiseerd in duurzame conflictoplossingen voor private vermogens en familiebedrijven. 

In 2016 maakte Kathleen de overstap van de advocatuur naar bemiddeling teneinde zich uitsluitend toe te leggen op het begeleiden van families en familiebedrijven in het kader van erfovereenkomsten, vermogensplanning en bedrijfsopvolging. .

Daarnaast behoren vennootschapsgeschillen en deal mediation eveneens tot haar specialiteiten.

Heeft u een vraag of wil u ons graag ontmoeten?
Wij maken graag tijd voor u.

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info